Második évad (DSC)

1. Bátty

A galaxis széléről érkező furcsa energiakisugárzás arra készteti a Csillaghajót, hogy Christopher Pike kapitányra bízza a Discoveryt és az ügy kivizsgálását.

2. Az új Éden

A Discovery legénységét egy új jel egy olyan távoli bolygóra csábítja, melynek lakói egy századokkal ezelőtti földi háború túlélőinek leszármazottai.

3. Fénypont

A klingonok földjén történt zavargás miatt a Csillagflottának be kell avatkoznia, miközben Burnham vendégül lát egy válaszokat kereső családtagot.

4. Rézpénz Kharónnak

A Discoveryt foglyul ejti egy intelligens Gömb, egy fizikai átalakulás letaglózza Sarut, Tyllit pedig ellenséges élet keríti hatalmába.

5. A tökéletlenség szentjei

A Discovery veszélyes küldetésben próbálja megmenteni Tillyt a micélium hálózatból néhány régi barát segítségével, akik most a 31-es szekcióban szolgálnak.

6. A mennydörgés hangja

Új vörös robbanás jelenik meg Saru otthona, a Kaminar közelében, így a Discovery kénytelen megütközni a bolygót uraló domináns fajjal, a ba’ulokkal.

7. Fények és árnyak

Burnham Spockot keresi, és elutazik a Vulkánhoz. Pike összeáll Tylerrel, hogy kivizsgáljanak egy időeltolódási jelenséget, amit a Vörös Angyal hagyott hátra.

8. Ha visszatérne az emlékezet

Burnham elviszi Spockot a szigorított Talos 4 bolygóra abban a reményben, hogy annak rejtélyes lakói helyrehozhatják testvére agyát. Pike szembeszáll a 31-es szekcióval.

9. A Daidalosz projekt

Míg Cornwell admirális arra kéri a Discovery legénységét, hogy tartóztassák le a 31-es szekció vezetőjét, Spock próbálja megérteni, miért lett a Vörös Angyal célpontja.

10. A Vörös Angyal

A Vörös Angyal eredetével kapcsolatos meglepő felfedezést követően a Discovery legénysége tervet készít az entitás elfogására – ám ezzel kockára teszik Michael életét.

11. Örök végtelen

A Csillagflotta megpróbálja megakadályozni, hogy a mesterséges intelligencia vezérlő megkaparintsa a Gömb adatait – de az esemény tragikus következményekkel jár.

12. Az Árnyak völgyén keresztül

Egy újabb jel a Discoveryt Boreth-re, a klingon bolygóra viszi, ahol értékes forrást találnak. Pike ennek segítségével megdöbbentő bepillantást nyer a jövőjébe.

13. Micsoda édes szomorúság

A támadó flotta már szorosan a nyomukban van, így Discovery legénysége végül elhagyja a hajót. Michael előáll egy tervvel, ami valószínűleg a hajó utolsó küldetése lesz.

14. Micsoda édes szomorúság, 2. rész

Miközben alakot ölt az új időruha, Spock és Michael egyetértésre jut, Pike kapitány pedig elsöprő erőkkel és egyre szűkülő opciókkal néz szembe.